Twitter Linkedin Youtube
Injecció de plàstics en sala blanca amb garantia de qualitat | Innovamed

FAQS < INNOVAMED >


1. Compleix INNOVAMED amb les cGMP?

Es pot definir les cGMP com una sèrie de regulacions estatals dels Estats Units, relatives als requeriments mínims en mètodes, instal·lacions i controls utilitzats en els processos de fabricació, processat i packaging de fàrmacs, amb la finalitat d'assegurar que aquests productes són segurs i contenen les propietats que s'han declarat. Les seves disposicions estan documentades en el Code of Federal Regulations (CFR) de la FDA, existint el CFR 21 Part 820 que defineix els requisits d'un sistema de qualitat per complir els requisits de la FDA.

 

Innovamed està certificat en la normativa ISO 13485, que defineix els requeriments d'un sistema de qualitat per a companyies implicades en al menys una fase d'el cicle de vida d'un producte sanitari (per tant els requeriments de tots els processos implicats) amb la finalitat de garantir el funcionament, seguretat i compliment regulatori aplicable del producte sanitari. En altres paraules, el sistema de qualitat de Innovamed contempla les disposicions de les cGMP que els apliquen d'acord amb els seus requisits, que a banda dels que tinguin redundància amb els de la normativa, vénen determinats pels clients amb els quals treballa. Exemples de compliment de Innovamed amb les cGMP aplicables són la qualificació dels seus equips crítics o els nivells límit en el monitoratge microbiològica de les sales.

 


 

2. Posseeix Innovamed llicència prèvia de funcionament de l'AEMPS?

La llicència prèvia de funcionament d'instal·lacions de productes sanitaris, d'acord amb els requeriments de el reial decret de comercialització i posada en mercat de productes sanitaris, és atorgada per l'Agència Espanyola de l'Medicament i Producte Sanitari (AEMPS) a fabricants, agrupadors, importadors, empreses que esterilitzen a tercers així com fabricants de Customer made devices en les comunitats de Ceuta i Melilla, de productes sanitaris (incloent IA, IVD i accessoris entre d'altres). En el cas de Innovamed, a l'ésser una empresa que realitza la fabricació (o alguna de les seves fases) d'aquests tipus de producte però per a tercers i per tant no els comercialitza en el seu propi nom, no requereix de posseir aquesta llicència. Així i tot, Innovamed permet tot tipus d'auditories i inspeccions de l'AEMPS pel que fa als seus clients que si se'ls aplica la possessió de la llicència.

 3. Quins són els controls de sala que realitza Innovamed?

Per garantir el compliment amb els requisits dels clients, Innovamed monitoritza diversos paràmetres dins de les sales per a garantir la conformitat de tots els productes fabricats així com dels mateixos processos. Més enllà de les monitoritzacions de Sales periòdiques anuals que es realitzen segons freqüència establerta de la ISO14644-1: 2015, Innovamed realitza cada 15 dies controls addicionals de nombre de partícules totals així com de nombre de partícules viables (tant en ambient com en superfície). D'aquesta manera, es pot monitoritzar els nivells en què es troba la sala, així com identificar situacions que poguessin generar tendències adverses que puguin comprometre les especificacions de sala i poder anticipar-nos a elles.
BIOCAT
Injecció de plàstics en sala blanca amb garantia de qualitat | Innovamed

Health Tech Cluster Fenin - Federación Española de Empresas de Tecnología Sanitaria Asebio BIOCAT

< Inscriu-te al nostre Newsletter >
Tel. (+34) 93 718 40 11 . Activitat . Contacte
C. Napols, 13 . 08210 Barberà del Vallès . Barcelona . Espanya
Mapa web . Política de cookies . Avís legal . Disseny web Anunzia


producte mèdic fungible, disseny producte mèdic, sala blanca producte mèdic, microinjecció producte mèdic, producte mèdic implantable, manipulació sala blanca, blisters sala blanca, equips de quiròfan, fixació cranial, manipulació plasma, ...


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats del web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome