Twitter Linkedin Youtube

Injecció de plàstic en sala blanca ISO 7 pel sector sanitari

En les Salas Blanques d' < INNOMED > es desenvolupen activitats de tractament i transformació de plàstics mitjançant injecció, acoblament d'elements i condicionament de productes finals.

També ens impliquem amb els nostres clients en aquells serveis complementaris de: Motlles, pre sèries o enginyeria de producció que puguin requerir.

Des dels nostres inicis hem establert un compromís de qualitat en totes les activitats desenvolupades, avalat per la certificació ISO 13485 que complementa el servei de tots els nostres productes fabricats de forma integral en sales blanques ISO 7.

< INNOMED > destaca per la seva especialització en projectes d'alt valor afegit. Els nostres especialistes tenen una dilatada experiència en el desenvolupament de productes tècnics que requereixen de matèries primeres poc comuns o de difícil transformació, dissenys d'elevada complexitat i processos d'industrialització caracteritzats per la seva alta tecnificació.


Sectors

Contacte


Novetats


Twitter Linkedin Youtube

BIOCAT
Injecció de plàstics en sala blanca amb garantia de qualitat | Innovamed

Health Tech Cluster Fenin - Federación Española de Empresas de Tecnología Sanitaria Asebio BIOCAT

< Inscriu-te al nostre Newsletter >
Tel. (+34) 93 718 40 11 . Activitat . Contacte
C. Napols, 13 . 08210 Barberà del Vallès . Barcelona . Espanya
Mapa web . Política de cookies . Avís legal . Disseny web Anunzia


producte mèdic fungible, disseny producte mèdic, sala blanca producte mèdic, microinjecció producte mèdic, producte mèdic implantable, manipulació sala blanca, blisters sala blanca, equips de quiròfan, fixació cranial, manipulació plasma, ...


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats del web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome