Twitter Linkedin Youtube
Injecció de plàstics en sala blanca amb garantia de qualitat | Innovamed
Activitat - Empresa

INNOVAMED entra a formar part de la plataforma SusPlast

01/12/2019


INNOVAMED entra a formar part de la plataforma SusPlast

Amb l'objectiu de desenvolupar components i peces plàstiques biodegradables en l'àmbit de el sector mèdic, durant aquests últims mesos, INNOVAMED ha realitzat la tasca de d'actualitzar la informació sobre materials polímers biodegradables, a nivell europeu, per a processos d'injecció.


Amb aquesta nova visió, vam finalitzar l'any 2019 incorporant-nos com Partners de la plataforma europea Susplast, un dels més importants col·lectius de professionals i empreses que desenvolupen i usen plàstics biodegradables per tal de crear una economia circular.


SusPlast, coordinada pel CSIC, proposa un ambiciós enfocament intersectorial i simbiòtic que involucra biotecnòlegs, especialistes en enginyeria de materials, envasament, disseny de materials funcionals, modificació de superfícies i biomaterials i un grup especialitzat en piròlisi de residus, amb la finalitat de realitzar en una acció conjunta per a l'explotació de noves tecnologies i estratègies per superar el desafiament global: plàstics sostenibles cap a una economia circular.


Innovamed porta treballant en els últims anys en múltiples projectes amb aquest tipus de materials, i compta amb una àmplia experiència a nivell europeu sobre fabricants i tipus de materials.


No dubti en consultar-nos sobre nous projectes i la viabilitat tècnica de produir-los amb materials biodegradables. El convidem a contactar amb el nostre Departament Tècnic, així com visitar les nostres instal·lacions a Barberà de Vallès. Envieu un correu electrònic a eriola@innovamed.es i coordinarem una primera reunió per valorar quins materials poden ajustar al seu projecte.Tornar al llistat
Enviar a un amic

Twitter Linkedin Youtube

BIOCAT
Injecció de plàstics en sala blanca amb garantia de qualitat | Innovamed

Health Tech Cluster Fenin - Federación Española de Empresas de Tecnología Sanitaria Asebio BIOCAT

< Inscriu-te al nostre Newsletter >
Tel. (+34) 93 718 40 11 . Activitat . Contacte
C. Napols, 13 . 08210 Barberà del Vallès . Barcelona . Espanya
Mapa web . Política de cookies . Avís legal . Disseny web Anunzia


producte mèdic fungible, disseny producte mèdic, sala blanca producte mèdic, microinjecció producte mèdic, producte mèdic implantable, manipulació sala blanca, blisters sala blanca, equips de quiròfan, fixació cranial, manipulació plasma, ...


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats del web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome